Beoordelingen van SnackCity Amsterdam

Recente recensies van SnackCity Amsterdam

5 sterren na 44 reviews

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan geen beoordeling geven omdat ik alles online besteld had EN betaald maar de snackbar was gesloten. Dus geen eten en geld weg. S.V.P. geld terug storten.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! Het eten altijd warm en lekker. Lekkerste snackbar van Amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Beleefde vriendelijke bediening! Lekker veel friet! Alleen saté saus erg dun!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle bezorging en goede service!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top hoor. Ik onthou jullie zeker vr de volgende x.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel een uurtje, beetje te lang eigenlijk, maar dat geeft niet omdat het eten net zoals altijd weeer overheerlijk was en lekker warm. Vriendelijke bezorger ook!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en snel bezorgd

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

75 minuten op onze bestelling gewacht! Ze zeggen dat het druk was. Misschien dat het van te voren kan worden aan gegeven zodat ik zelf bepaal of ik wel wil wachten. Ik zou de klant trouwens in hun geval iets extra's hebben gegeven! Maar het eten was wel lekker

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer nette service, heerlijke patat en snacks en alles goed heet en knapperig geleverd.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker, vooral de friet en chicken sandwich!! Echt een aanrader.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling werd erg snel bezorgd alleen de burgers waren koud en dus niet te eten. Die hebben we dan ook weg gegooid. En dat terwijl ik nog geen 5 minuten van snack city woon...

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam kwartier eerder dan aangegeven en alles was nog lekker warm! Heerlijk die gratis milkshake

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd, grote porties, fatsoenlijke friet.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm! Heerlijk gegeten!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd en goed verzorgt

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er erg snel. En het eten was heerlijk. ????

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen niet compleet bestelling helaas ze hadden 1 item te kort. Nog geprobeerd te bellen.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vlotte bezorging. :)

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en eten was weer erg lekker.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! Binnen 15 minuten, ik ben onder de indruk.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Ga zo door.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur bezorgd.???? Alles was super lekker en friet was lekker knapperig.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Alles was super lekker????????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snackcity is een kwartiertje lopen van ons huis, maar we moesten bijna twee uur wachten op onze bestelling.. Eten erg lekker!

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super snel bezorgd en de friet was lekker knapperig. Zeer tevreden.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd, helaas waren ze de mayo vergeten, gelukkig had ik die zelf nog in huis.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke medewerkers, prima bezorging. Kortweg zeer tevreden

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was wederom geweldig en de bezorger had laten zien dat de milkshake was omgevallen en haalde een nieuwe voor me terwijl die gratis is en omdat het wat langer duurde dan normaal kreeg ik er 2 voor terug gewoon TOPPERTJE

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes optijd en nog goed warm toen het bezorgd werd.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd, lekkere friet en nog steeds gigantische porties.

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed en warm bezorgd